Den bedste pistol, gevær og tilhørende kugler

Softgun - Den bedste pistol, gevær og tilhørende kugler

Er du på udkig efter en ny, eller måske din første, softgun? Og skal det være den bedste af de bedste, så læs med her, hvor vi guider dig igennem de mange gode muligheder. Vi gennemgår både gode valg af pistol, gevær, pumpguns og naturligvis også gode kugler.Værd at vide

Det er naturligvis altid vigtigt at holde sig sikker, når man bruger denne type “legetøj”, da det ikke bare er til leg og sjov. Man kommer hurtigt galt af sted, hvis man ikke passer på og bruger den rette beskyttelse. Derfor anbefaler vi til enhver tid, at du anvender beskyttelsesbriller, når du skyder med denne slags våben.


Følg også regler og lovgivning for brug af denne type våben, da en softgun netop falder ind under våbenlovgivningen. Dette betyder også, at du skal være 18 år for at købe denne type pistol og gevær. Vil du vide mere om regler, så læs videre her.


Find beskyttelsesbriller og andet tilbehør  her på siden.Hvad er en softgun?

En softgun er en pistol, som skyder med små plastikkugler. Selve pistolen minder af udseende meget om et ægte skydevåben, og derfor er der netop også regler om anvendelse på offentlige arealer.


Netop fordi en softgun er lavet som en kopi af rigtige våben, kan du også finde netop den pistol eller det gevær, du drømmer om, når du skal ud og skyde med plastik med vennerne.


Der findes forskellige typer af softguns:

  • Den manuelle: Skal lades manuelt efter hvert affyrede skud.
  • Den gasdrevne: Drives af gas, og derfor kan den selv lade.
  • Den elektriske: Batteridrevet motor, som producerer lufttryk, der affyrer kuglerne.

Hvilken type, du vælger, er naturligvis op til dig. Du kan alternativt også, med fordel, vælge en gel blaster i stedet, især i løbet af sommeren, hvor vandkamp i haven er et stort hit.

Læs næste

Nerf gun - kend forskellen på denne og en Gel Blaster

Fragt kun 29,-

Køber du inden kl. 14, bliver din ordre afsendt samme dag, hvis det er hverdag.

Ellers sender vi næste hverdag. Selve leveringen tager 1-3 hverdage.

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på kundeservice@gelblasters.dk hvis du har spørgsmål. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, indenfor samme dag alle hverdage.