Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Gelblasters.dk

Priser

Hos GelBlasters er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

GelBlasters modtager betaling med MobilePay, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal,Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

GelBlasters tilstræber sig at afsende ordre indgået inden kl. 15 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi har vores eget lager i København.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 29 kr.

Dine varer sendes med DAO, Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice hos udbyderen.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Oplysninger
Ved køb på Gelblasters.dk acceptere du nedenstående.

Du er +14 år.
Du er inforstået med at Gel Kuglerne samt Gel Blaster våbene ikke er egnet til brug af børn, man skal være +14 år.
Opbevaring samt brug af vores produkter sker på eget ansvar, og Gelblasters ApS ikke står til ansvar for benyttelse/opbevaring af disse produkter.

Du skyder ikke efter andre og, eller hoved/hals.

Du benytter altid briller.

Gel Kuglerne bør ikke indtages, da de vokser sig 50% større og kan være farlig ved indtagelse.

Du er selv ansvarlig for brug af vores produkter.

Gavekort

Vilkår for elektroniske Gelblasters.dk gavekort (herefter benævnt som "gavekort") udstedt af Gelblasters.

Salg og levering

Vores gavekort er digitale gavekort, og ikke fysiske gavekort.
Når du har valgt og gennemføre betalingen for et gavekort, fremsendes gavekortet pr. e-mail, til den af dig oplyste e-mail adresse. Husk at kontrollere at indholdet af e-mailen stemmer overens, med din bestillingsanmodning.
Gavekortet kan ikke byttes til kontanter eller refunderes til kontanter
Et gavekort udstedt som følge af f.eks. en reklamation kan hverken refunderes eller ombyttes til kontanter.

Anvendelse af kortet

Du kan benytte gavekortet som betaling på www.gelblasters.dk – Det gælder for alle produkter.

Gyldighedsperiode

Gavekortet er gyldigt 1 år fra udstedelsesdatoen medmindre andet fremgår af selve gavekortet. Du kan ikke indløse gavekortet til kontanter eller refunderes.

Bortkomst og misbrug af kortet

Gavekortet kan benyttes til betaling af ihændehaveren uden identifikation, og der er ikke knyttet en kode eller andre lignende sikkerhedsforanstaltninger til kortet. Gavekortet skal derfor betragtes som kontanter.

Det betyder, at bortkomst og misbrug af gavekortet er dit ansvar og din risiko. Du skal således selv bære eventuelle tab i den forbindelse. Bortkomne gavekort eller misbrug af gavekort erstattes ikke af Gelblasters.dk. Gavekortet kan ikke spærres, hvis det bortkommer.

Beløbsgrænse

Den maksimale værdi et gavekort udstedes på er 1500 DKK.
Dog kan der være enkelte undtagelser hvis man har indgået en direkte aftale med Gelblasters Aps


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen.
Ved at dekonstruere produktet eller på anden måde påføre skade på det, vil man ikke være berettiget til at indgive en reklamation i henhold til vores handelsbetingelser.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten kontakt os, da vi vil sende et link til vores returportal.

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Vi fraråder at man ikke spiser vores gelkugler, da de optager enorme mængder væske, og vokser sig større.
De er ikke giftige, men de kan være farlige at indtage.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.


Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Kundeservice@gelblasters.dk I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du selv stå for forsendelsen til nedenstående:


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Hvis varen ikke afhentes inden for den specificerede frist, vil varen automatisk blive returneret til os. I tilfælde af sådan manglende afhentning pålægges køberen ansvaret for betalingen af det fulde beløb. Dette beløb vil blive modregnet, hvis køberen vælger at få pengene tilbage for sin ordre.

Såfremt køberen ønsker at få sin ordre tilsendt igen efter manglende afhentning, pålægges køberen selv udgiften hertil. Det fulde beløb vil blive opkrævet, inklusive omkostninger forbundet med forsendelsen.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som har været brugt eller viser brugstegn.
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Persondatapolitik

 
 

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 
 

Navn

 

Adresse

 

Telefonnummer

 

E-mailadresse

 

Oplysning om hvad du har købt

 
 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for GelBlasters. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 
 

Klagemuligheder – oversigt og links:

 
 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

 

Carl Jacobsens Vej 35

 

2500 Valby

 

Link: www.forbrug.dk

 
 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

 

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Kundeservice@gelblasters.dk

Der tages forbehold for eventuelle fejl og ændringer.

Fragt kun 29,-

Køber du inden kl. 14, bliver din ordre afsendt samme dag, hvis det er hverdag.

Ellers sender vi næste hverdag. Selve leveringen tager 1-3 hverdage.

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på kundeservice@gelblasters.dk hvis du har spørgsmål. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, indenfor samme dag alle hverdage.