Emballagepolitik

Vi hos Gelblasters har truffet en beslutning med fokus på miljøet. Vi vil gradvist fjerne al unødvendig emballage, både på forsendelses- og produktniveau. Når du køber dine Gel Blasters hos os, kan du forvente at modtage din ordre i genanvendte papkasser eller andre miljøvenlige og sikre materialer. Disse kasser kan have et andet firmanavn trykt på sig, men vi sørger altid for at fjerne enhver information, der kan indeholde persondata og være GDPR-relateret.

Vi har truffet denne konsekvente beslutning, fordi vi tror på, at vi sammen kan arbejde mod en renere verden. Vi mener, at ny emballage ofte blot bliver til spild, der ender i de forkerte skraldespande.

Vær opmærksom på, at din Gel Blaster altid vil blive leveret i dens originale emballage. Det er kun den ydre papkasse, der ankommer i en genanvendt papkasse eller andet miljøvenligt og sikkert materiale. Vi har valgt at gøre vores pakkeproces mere omstændelig for os selv ved at tænke på miljøet, i stedet for at bruge en stor ny papkasse, hvor alt kan være samlet.

I øjeblikket samarbejder vi med to lokale virksomheder, der leverer deres brugte brugbare papkasser og anden emballage til os. På den måde undgår de at smide brugbare papkasser ud, og vi kan sende dine varer afsted på en miljørigtig måde. Det kalder vi genbrug på højeste niveau.

Vi håber, at du deler vores holdning og ikke har noget imod, at dine varer kommer uden overflødige mærkater. Vores samvittighed er blevet bedre, og vi håber på din forståelse. Vi garanterer, at ingen har brugt eller berørt dine produkter på andre måder end under pakkeprocessen på vores lager, hvor der endda tages ekstraordinære hygiejniske forholdsregler af vores team.

Fragt kun 29,-

Køber du inden kl. 14, bliver din ordre afsendt samme dag, hvis det er hverdag.

Ellers sender vi næste hverdag. Selve leveringen tager 1-3 hverdage.

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på kundeservice@gelblasters.dk hvis du har spørgsmål. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, indenfor samme dag alle hverdage.