Nerf gun - kend forskellen på denne og en Gel Blaster

Nerf gun - kend forskellen på denne og en Gel Blaster

Nerf gun - kend forskellen på denne og en Gel Blaster

En Nerf Gun er et populært stykke legetøj til både piger og drenge, der drømmer om at lege krig og skyde med skum på hinanden. Det er et helt ufarligt stykke legetøj, der fungerer ved at skyde med pile lavet af skum. 


Legetøjet findes i mange forskellige varianter, blandt andet som Nerf Gun Sniper, og man kan herudover også købe forskellige Nerf Gun patroner. Der findes eksempelvis Nerf Gun skud med lyd.


Modsat en Nerf Gun skyder en Gel blaster med gel kugler, der brister ved stød, og som fordamper efter 30 minutter. Det geniale ved dette er, at man ikke skal bekymre sig om at rydde op, eller at delene bliver væk.  


En Gel Blaster er både for børn og voksne, der elsker at lege og leve sig ind i deres fantasier. Denne er et oplagt alternativ til paint balls eller andre former for legetøjsvåben, der risikerer at give blå mærker og gøre ondt.Hvad er fordelene ved en Gel Blaster 

Der findes ingen grænser for de lege, man kan kaste sig ud i med legetøjsvåben. Med en Nerf Gun får børn automatisk mulighed for at skyde mange pile afsted hurtigt, hvorimod en Gel Blaster giver mulighed for længerevarende lege, hvor man har et stort arsenal af Gel kugler


En Gel Blaster kan både bruges indendørs og udendørs, så din venskabelige kamp kan foregå hvor som helst, uden bekymringer for oprydning. 


Det er kun din fantasi, der sætter grænser for legen. Et skydevåben behøver ikke være lig med krig, men kan også åbne op for lege som politi og røvere, spioner og meget andet. Gel Blasteren kan betjenes af både piger og drenge, og der er derfor frit slag for at skabe en god og indlevelsesrig legeverden. 

Læs næste

Vælg den rigtige Gel Blaster

Fragt kun 29,-

Køber du inden kl. 14, bliver din ordre afsendt samme dag, hvis det er hverdag.

Ellers sender vi næste hverdag. Selve leveringen tager 1-3 hverdage.

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på kundeservice@gelblasters.dk hvis du har spørgsmål. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, indenfor samme dag alle hverdage.